REGIONÁLNÍ POTRAVINA ROKU Z ŘEZNICTVÍ H+H

Vloženo: 26.09.2017

Tento rok již poosmé vyhlásilo Ministerstvo Zemědělství ČR soutěž Regionální potravina roku. A my v Řeznictví H+H jsme velice pyšní na fakt, že naše novinka loňského roku Hovězí šunka nejvyšší jakosti tuto soutěž vyhrála.

Výrobky hodnotily dvě komise tvořené zástupci Ministerstva zemědělství ČR, krajského úřadu, Státního zemědělského intervenčního fondu, Státní zemědělské a potravinářské inspekce, Státní veterinární správy ČR, Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR.
Obě komise se shodly na tom, že v kategorii Masné výrobky tepelné opracované včetně uzených mas byla naše Hovězí šunka nejvyšší jakosti nejlepším výrobkem, a proto se nyní můžeme opět po výrobku Trefilova masopustní klobása pyšnit oceněním Regionální potravu roku Moravskoslezského kraje pro rok 2017.

Kromě ocenění Regionální potravinou u Hovězí šunky nejvyšší jakosti byla Trefilova masopustní klobása oceněna Certifikátem hodnotitelské komise.

Hodnocení výrobků odbornou porotou nás velice těší a zároveň zavazuje k udržování kvality našich uzenin. Také toto ocenění nám ukázalo, že jsme se vydali správnou cestou. Cestou velmi náročnou, cestou zvyšování kvality masných výrobků.

Věříme, že i Vy, stejně jako odborná komise, ohodnotíte výjimečné nutriční hodnoty této šunky, její vysoký obsah hovězího masa a zároveň minimální obsah soli a tuku. Typickým znakem této šunky je její tmavá barva pocházející z kvalitního hovězího masa použitého pro její výrobu.

Příjemný gurmánský zážitek Vám přejí všichni zaměstnanci Řeznictví H+H.

Tímto vedení společnosti Řeznictví H+H děkuje našemu celému výrobnímu týmu v čele s vedoucím výroby Ing. Onřejem Cahelem za skvěle odvedenou práci nejen při přípravě a výrobě Hovězí šunky nejvyšší jakosti, ale také při výrobě všech stávajících masných výrobků z produkce Řeznictví H+H.