Maďarský pikant

Maďarský pikant

masný výrobek tepelně opracovaný

Znak

42159601

Trvanlivost od data výroby

21 dní

Datum spotřeby
uvedeno na etiketě

Teplota skladování

+1 až +5 °C

Obsah masa

min. 81 %

Obsah tuku

max. 50 %

Obsah soli

max. 3 %

Balení

volně loženo 0,8 kg

Složení výrobku

Vepřové maso (67%), hovězí maso (14%), bramborový, vepřové kůže, jedlá sůl, konzervanty: E202, E211, E250, koření, extrakty koření, pitná voda, sušená zelenina, dextróza, zahušťovadlo E407a ,emulgátor
E472c, modifikovaný škrob, kyselina octová, antioxidanty E301, E316, chlorid draselný, protispékavá látka E551, látky zvýrazňující chuť a vůni E621, E635, stabilizátor E451. 
Střevo není jedlé.